Povodom Valentinova SDP organizirao „Ples srca“ i održao konvenciju Foruma mladih SDP-a Cestice.

Aktualno 16. veljače 2019

Danas je održana 5. konvencija Općinske organizacije Foruma mladih SDP-a Cestica. Na konvenciju su došli zamjenik načelnika Cestice Žarko Rodeš, načelnik općine Petrijanec Željko Posavec, predsjednik županijske organizacije Foruma mladih SDP-a Luka Zrinski, predstavnik SD-a Slovenije Matija Fajfar, predsjednik Foruma mladih SDP-a grada Varaždina Lovro Lukavečki i predsjednik Foruma mladih SDP-a grada Ivanca Mihael Slunjski, te mnogi drugi delegati.

Prisutne forumašice i forumaše ispred SDP-a pozdravio je predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih i član Izvršnog odbora SDP-a Luka Zrinski te im uz čestitke u dosadašnjem radu poželio i puno sreće i uspjeha u njihovom budućem radu.

Za predsjednicu Foruma izabrana je Nives Božić, za podpredsjednike Ana Antolić i Luka Hrženjak, a za općinski odbor su izabrani Fazlija Gjylian, Antonio Ivančić i Vupara Lucija.

“Hvala svima koji ste došli i povjerili nam svoj glas, nadamo se da ćemo opravdati vaše povjerenje i da će se nastaviti dobra suradnja unutar Foruma.”- rekla je predsjednica Nives Božić.

Nakon konvencije, povodom Valentinova SDP Cestica i Forum mladih SDP-a Cestice organizirao je ples uz živu muziku za građane.
Sve prisutne je pozdravila Barbara Antolić Vupora, predsjednica SDP-a Varaždinske Županije i kandidatkinja za EU Parlament. “Lijepo je vidjeti da se toliko ljudi okupilo na inicijativu Foruma mladih, nadam se da ćemo i dalje biti toliko složni, te pokazati našu snagu na predstojećim izborima!”- poručila je Barbara Antolić Vupora.