Godišnji susret s predstavnicima medija

Aktualno, Nekategorizirano, Press 28. prosinca 2017

Varaždin, 28. prosinca 2017. godine – Županijska organizacija SDP-a Varaždinske županije organizirala je u Studentskom restoranu godišnji susret s predstavnicima medija.

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Mario Habek na druženju s novinarima je istaknuo kako slijedi konsolidacija i jačanje rejtinga SDP-a u javnosti. – Kroz nekoliko mjeseci imat ćemo i unutarstranačke izbore na županijskoj razini. Nakon toga s novim vodstvom izradit će se plan rada do kraja 2018., ali i u četverogodišnjem mandatu. Nadam se da SDP nije razočarao birače i građane naše Varaždinske županije. Naravno da uvijek možemo biti bolji i u sljedećoj godini pokušat ćemo radit na tome da poraste broj građana koji će biti zadovoljni radom SDP-a. Nadam se da će 2018. za mnoge građane biti bolja. Želim svima sretnu i uspješnu 2018. godinu – rekao je predsjednik ŽO SDP-a Varaždinske županije i saborski zastupnik, Mario Habek.

Uz predsjednika ŽO i saborskog zastupnika Maria Habeka, na druženju s medijima bili su i SDP-ovi zamjenik gradonačelnika Lepoglave Hrvoje Kovač, načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, zamjenik načelnika Općine Maruševec Mario Klapša, županijski vijećnik Luka Zrinski i novomarofski gradski vijećnik Mladen Smoljanec.