Varaždinski SDP-ovci održali motivacijski sastanak

Aktualno, Press 4. studenoga 2015

Izborni stožer SDP-a Varaždinske županije održao je motivacijski radni sastanak u povodu nadolazećih parlamentarnih izbora, na kojem su koordinator za 3. izbornu jedinicu i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Mario Habek te predsjednik Izbornog stožera i potpredsjednik ŽO Alen Kišić dodatno pojasnili značaj nadolazećih izbora te sustav preferencijskog glasanja, kako bi koordinatori biračima u slučaju nejasnoća točno objasnili način glasovanja.

– Po prvi puta SDP ima ovakvu komunikaciju sa svojim članovima u sklopu priprema za izbore. Ovakav odaziv i na ovaj sastanak i sve aktivnosti, kao i visoka motiviranost članica i članova stranke jasan su pokazatelj želje da Hrvatska dalje raste i da ne želimo povratak na staro, rekao je predsjednik izbornog stožera SDP-a Varaždinske županije Alen Kišić.

– Preferencijsko glasovanje afirmativno djeluje na smanjenje izražene partitokracije koja je prisutna u hrvatskom društvu, a zastupnici su aktivniji u predstavljanju svojih programa i povezaniji s građanima i njihovim zahtjevima. To su SDP-ovi zastupnici na listi broj 14. pokazali u dosadašnjim mandatima, a tako će raditi i ubuduće isključivo u interesu građana, istaknuo je tom prilikom predsjednik Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i koordinator za 3. izbornu jedinicu Mario Habek, te dodao da će se SDP nastaviti boriti za konkurentnu, uređenu i jaku Hrvatsku, na koju svi njezini građani mogu biti ponosni i čija se snaga mjeri po uređenosti, pameti i sposobnosti.

Iz SDP-a pozivaju građane da u nedjelju 8. studenoga obave građansku dužnost i na biralištima zaokruže listu 14., na kojoj su ljudi iz našeg kraja koji svojim iskustvom i u budućem mandatu garantiraju nastavak započetih projekata kako bi Republika Hrvatska nastavila rasti.