HNS je okrenuo novu stranicu, stranicu kraja te stranke

Aktualno, Press 9. lipnja 2017

Koaliciju HNS-a i HDZ-a u Saboru je u petak komentirao i predsjednik SDP-a Varaždinske, Mario Habek. Kritizirao je potez HNS-a, a osvrnuo se i na mostovce, koje je optužio da su stvorili ovakvu situaciju.

“Iz prve ruke mogu reći kako je surađivati s HNS-om. Bili smo korektan partner zadnji niz godina, no međutim, vidimo da je danas HNS okrenuo jednu novu stranicu i uvjeren sam da je to stranica kraja te stranke. No vratio bih se koju godinu unatrag da dođemo do onog prvog problema – kada je zapravo nastala ovakva situacija u Saboru. Prije dvije godine. Most je započeo “đumbus” u kojem se politika nalazi.

Oni pričaju da im je ovo nešto novo, ali vi ste to radili prije nego je to radio HNS. Žao mi je što se na ovakav način vodi politika, žao mi je što nas zbog ovakvog ponašanja građani na cesti pljuju, što nas mrze. Nadam se da će se građani nakon ovakvih postupka probuditi i na sljedećim izborima kazniti te stranke jer vidimo da ovakav način i ovakvi postupci stvaraju totalni nered u hrvatskoj politici”, kazao je Habek.