Predsjednik SDP-a Milanović na druženju s SDP-ovcima kod Arene

Aktualno, Press 6. lipnja 2015

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović posjetio je  Varaždin te se družio s članovima SDP-a s područja sjeverne Hrvatske kod Gradske sportske dvorane uz Dravu.

– Na izborima ne idemo protiv nekoga jer mi nemamo neprijatelja. Borimo se i borit ćemo se za status Hrvatske i za njezino dostojanstvo, a to znači da se borimo i da ćemo se boriti za svakog čovjeka koji voli ovu zemlju i svakoga tko želi živjeti i raditi ovdje. Naše obećanje prije četiri godine bilo je red, puno rada i više radnih mjesta i dostojanstvo čovjeka. To je teži put, ali i put Hrvatske do slobode i neovisnosti je bio teži od većine država u Europi. To je put SDP-a – poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović članovima stranke s područja III. Izborne jedinice koji su se u subotu okupili kod Gradske sportske dvorane u Varaždinu na druženju uz sportske aktivnosti.

– Red u državi je jedna stvar, ali iza toga ljudi moraju osjetiti pravicu i pravednost, da sve to skupa ima smisla, da brinemo o njima. Mogu reći samo da brinemo o njima, ali tražimo od njih da iskoriste svoju šansu i da se bore za sebe. Da država napravi svoje, a svaki čovjek i svaka obitelj svoje, u tome se može sažeti svaka dobra politika – zaključio je Milanović.

Preneseno s portala varazdinski.hr.