SDP Maruševec: Novi predsjednik Mario Klapša!

Aktualno, Press 17. studenoga 2017

Na Izbornoj konvenciji Općinske organizacije SDP-a Maruševec, jednoglasno je izabran novi predsjednik organizacije, aktualni zamjenik načelnika Općine Maruševec – Mario Klapša.

Odluka je to članova koji su se okupili u Domu kulture u Čalincu na ovogodišnjoj Izbornoj konvenciji Općinske organizacije SDP-a Maruševec. Osim Klapše koji će funkciju predsjednika organizacije obnašati naredne četiri godine, na Konvenciji se za isti vremenski period birao i sastav Općinskog odbora. U Općinski odbor izabrani su općinski vijećnici Mario Možanić i Krunoslav Eršegović, te Valentina Štrlek, Ivan Korpar, Zdravko Kukec i Hrvoje Možanić.

Izbornoj konvenciji SDP-a Općine Maruševec nazočili su uz članove i brojni gosti, među kojima i potpredsjednik Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Alen Kišić, član predsjedništva Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i predsjednik Općinske organizacije SDP-a Petrijanec Zvonko Bedenik, županijski vijećnik i predsjednik Županijskog organizacije Foruma mladih Varaždinske županije Luka Zrinski, članica Županijskog odbora SDP-a Varaždinske županije Valentina Herceg, kao i predsjednik Gradske organizacije Foruma mladih Varaždin Lovro Lukavečki i drugi.

Više informacija na http://marusevec.sdp.hr